Helaas was het niet meer mogelijk de chatbox hier online te brengen, jullie zullen het moeten doen met oude herinneringen van je eigen ranzige chat-sessies.
Tja, leuk zo'n ....maar als al die andere chatters nu ook eens op de zelfde tijd online zouden zijn....ja, dan wordt het een stuk gezelliger. Daarom ons strijdplan : De is 24 uur per dag open, maar laten we zeggen dat klokslag 18.00, 20.00 en 22.00 uur de Kink FM Chat-Hours zijn, dwz dat iedereen die eens gezellig wil praten, eens duidelijk zijn mening kwijt wil, of andere Kink FM luisteraars wil leren kennen via internet, het beste om deze tijd een bezoekje aan de kan brengen. Want waarschijnlijk zullen andere luisteraars dat nu ook doen en wordt ook hier de stilte doorbroken.

Er zijn af en toe wat storingen bij het bedrijf waar de chatserver onder beheer staat. stuur daar svp geen mailtjes over naar ons. We zijn op de hoogte.

Helaas was het niet meer mogelijk de chatbox hier online te brengen, jullie zullen het moeten doen met al die herinneringen van ranzige gesprekken, die je al had.